понеділок, 30 травня 2016 18:44

Мілевський шукає новий клуб

Мілевський шукає новий клуб
Артем Мілевський залишив "Конкордію"

Агент українського центрального форварда "Конкордії" Артема Мілевського Олександр Панков повідомив, що його клієнт залишив румунський клуб і зараз веде переговори з іншими колективами про можливе працевлаштування.

"Контракт дійсно закінчився. Йому там все сподобалося, проте поки стоїть завдання знайти клуб, який буде ставити перед собою серйозніші завдання", - цитує Панкова sport.obozrevatel.com.

"Конкордія" зробила пропозицію про продовження, але ми ведемо переговори з іншими командами. При цьому ніхто мости не спалює. Вони дали нам час подумати до кінця червня, а там буде видно. Він полетів до Мінська, щоб хоч трохи побути з сім'єю".

Сьогодні Мілевський на своїй сторінці в Instagram також натякнув, що період його кар'єри в "Конкордії" підійшов до кінця, так як влітку його контракт з клубом закінчується.

Мілевський відмовився переходити у бухарестське "Динамо"

Позавчора Олександр Панков казав, що найближчим часом 31-річний Мілевський може перебратися у бухарестське "Динамо". Раніше Панков заявляв, що у Мілевського також є пропозиції з Німеччини, Греції та України.

Мілевський перейшов у "Конкордію" взимку, підписавши піврічний контракт. У складі команди Артем встиг провести 14 матчів, забив 6 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський шукає новий клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути