пʼятниця, 06 березня 2015 11:58

Мілевський допоміг "Хайдуку" вийти у півфінал Кубка Хорватії

Мілевський допоміг "Хайдуку" вийти у півфінал Кубка Хорватії
Артем Мілевський віддав результативний пас sport-xl.org

У матчі 1/4 фіналу Кубка Хорватії "Хайдук" українського нападника Артема Мілевського здобув впевнену перемогу 3:0 над командою "Виноградар", вийшовши у півфінал змагань.

Одним з ключових моментів поєдинку став другий гол у виконанні молодого форварда Андрії Баліча, якому асистував Мілевський. Ця передача за виконанням нагадала легендарний пас Сергія Реброва на Андрія Шевченка у матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів-1998/99 проти "Реала". Тоді нинішній тренер "Динамо" при рахунку 1:0 в одній з контратак знайшов партнера у штрафному майданчику суперника.

Хоч поєдинок і не мав такого високого значення і перевага "білих" була суттєвою, проте Мілевський зробив все так само красиво, як і Ребров. До речі, це саме Балич віддав Мілевському футболку з улюбленим 10-м номером на початку 2015 року. Баліч ж у звітному поєдинку забив двічі. Що стосується Мілевського, то він вперше за кілька поєдинків відзначився результативними діями.

Додамо, що вже через тиждень Мілевський може взяти участь в одному з найбільш захоплюючих протистоянь Хорватії між загребським "Динамо" і "Хайдуком". Команда зі Спліта опустилася в турнірній таблиці чемпіонату на 4-е місце і зараз кожне очко - на вагу золота. Національне дербі відбудеться 14 березня.

В рамках кваліфікації Ліги Європи-2014/15 "Хайдук" за сумою двох матчів поступився дніпропетровському "Дніпру". У Києві дніпряни перемогли 2:1, а в повторному поєдинку була зафіксована нульова нічия. Мілевським брав участь у першій зустрічі, вийшовши на заміну у другому таймі під овації київських глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський допоміг "Хайдуку" вийти у півфінал Кубка Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути