субота, 23 серпня 2014 19:57

"Ми трохи переоцінили "Фейєнорд" - захисник "Зорі"
17

Джованні ван Бронкхорст
Фото: Ірина КОЗЮПА

Захисник "Зорі" Максим Білий забив гол у ворота голландського "Фейєнорда" у першому матчі плей-офф Ліги Європи. Підсумковий рахунок зустрічі, яка пройшла у Києві, — 1:1.

"Мандражу перед матчем не було. З "Фейєнордом" можна грати, - прокоментував результат гри Білий. - Можливо, у першому таймі ми їх трохи переоцінили. Дозволяли їм більше контролювати м'яч. Суперник нас нічим не здивував. Абсолютно. Силова команда. Нападники і крайки нав'язували нам хорошу боротьбу.

У перерві Вернидуб сказав нашим фланговим гравцям активізуватися і попросив команду заспокоїтися.

На останніх хвилинах гра проходила на зустрічних курсах. Ми хотіли вирвати перемогу. Намагалися більше грати на атаку.

Рахунок 1:1? Як показує досвід з "Мольде", то це хороший рахунок. Шанси у нас є. Чи можна назвати матч-відповідь поєдинком року для "Зорі"? Можна", - зізнався Максим.

Гості також задоволені нічиєю. Рахунок ще у першому таймі зрівняв нападник Мітчелл те Вреде.

"Ми почувалися безпечно у Києві. Працівники клубу сказали, що нам нічого тут не загрожуватиме. У нас не було причин їм не вірити.

Ми знали, що "Зоря" фізично сильна команда і здатна багато працювати. Сьогодні наш суперник чудово контратакував. Звичайно, хотілося перемогти, але нічия на виїзді теж дуже хороший результат", - сказав Люк Вілкшир, який зіграв більше ста матчів за московське "Динамо".

Додамо, що у тренерському штабі "Фейєнорда" працює Джованні ван Бронкхорст. 39-річний уродженець Роттердама відомий виступами за лондонський "Арсенал" та каталонську "Барселону". А ще у Джио більше ста матчів за збірну Голландії. Футболіст виступав на трьох Кубках світу та трьох чемпіонатах Європи.

Вболівальники і журналісти відразу впізнали зіркового футболіста. Джованні вів себе скромно і старався бути непомітним, відмовляв в інтерв'ю, але фотографувався і давав автографи всім охочим.

Матч-відповідь "Фейєнорд" — "Зоря" пройде 28 серпня у Роттердамі.

Зараз ви читаєте новину «"Ми трохи переоцінили "Фейєнорд" - захисник "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути