вівторок, 13 січня 2015 09:55

Мессі заявив про бажання пограти в одній команді з Роналду

Мессі заявив про бажання пограти в одній команді з Роналду
Роналду втретє отримав Золотий м'яч championat.com

Нападник іспанської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі заявив, що хотів би пограти в одній команді з форвардом мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду. Про це повідомляє Marca.

"Я думаю, що якби ми грали в одній команді з Роналду, то нам було б дуже важко. Але я хотів би пограти з ним", - зазначив Мессі.

У понеділок, 12 січня, у швейцарському Цюріху пройшла церемонія вручення "Золотого м'яча". Переможцем з великою перевагою став Роналду. Мессі посів друге місце, а голкіпер мюнхенської "Баварії" і збірної Німеччини Мануель Нойєр - третє.

Таким чином, 29-річний португалець вдруге поспіль виграв "Золотий м'яч". До цього чотири роки поспіль нагорода діставалася Мессі.

"Золотий м'яч" - приз, який вручається за підсумками року кращому футболістові світу. Нагорода була заснована в 2010 році після того, як Міжнародна федерація футболу вирішила об'єднати дві премії - "Золотий м'яч" за версією французького видання France Football і "Гравець року ФІФА".

Зараз ви читаєте новину «Мессі заявив про бажання пограти в одній команді з Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути