четвер, 07 травня 2015 00:34

Мессі в команді Федецького і "Napoli sixty" від Маркевича – Неаполь напередодні матчу з "Дніпром"
22

Артем Федецький був максимально зосередженим усю дорогу до Неаполя, від самого дніпропетровського аеропорту. Напевно, щось відчував. Підтримати футболіста та його команду до Італії полетіли також дружина та син Адріан. Останній хвилювався не менше за батька, доводив це за допомогою гри "FIFA" на своєму планшеті.

 

На його думку, в команді батька грали такі зірки, як Пеле, Роналдіньо, Буффон, Мессі. А віртуальному арбітрові дісталося сповна. Реальні одноклубники тата, зокрема Денис Бойко та Євген Коноплянка тим часом "різалися" в карти.

Якщо в літаку було спекотно від емоцій, то в Неаполі виключно від палючого сонця, яке прогріло повітря до +28 градусів. Особливого ажіотажу приліт футболістів "Дніпра" в самому аеропорту не викликав, лише деякі фотографували на власні смартфони українських гравців, переважно Коноплянку. Хоча й про одноклубників Євгена не забували.

 
 
 

Інша річ – приїзд до готелю, де на команду чекала ціла армія бажаючих отримати спільне фото. Під "роздачу" знову ж таки потрапив Коноплянка і разом з ним Федецький.

 
 
 
 
 
 
 

Взагалі весь шлях від аеропорту до готелю місцеві вболівальники на пальцях показували футболістам "Дніпра" та членам української делегації, як закінчиться гра. Серед варіантів переважно 2:0, 2:1, іноді 3:1 та 4:1. Звичайно, на користь "Наполі". Були й такі, що замість рахунку просто показували непристойні жести за допомогою середнього пальця.

 
 
 

Мирон Маркевич на передматчевій прес-конференції віддав належне силі суперника.

"Наполі" має силу в атаці, в команді серйозні гравці – Ігуаїн, Кальєхон, Гамшик. Треба не дати їм зіграти так, як вони до цього звикли. Шанси команд? 40 на 60", - говорить Мирон Богданович. Бачить подив на очах італійських журналістів. "Napoli - sixty", - уточнює тренер англійською.

Тренування "Дніпра" на "Сан-Паоло" пройшло в звичайному режимі. Окремо від усіх тренувалися голкіпери команди – Денис Бойко, Ян Лаштувка, Денис Шеліхов. Відзначимо, що журналістами не дозволили впритул наблизитися до футбольного поля, їм прийшлося вести фото та відеозйомку з останніх рядів центральної трибуни стадіону.

 
 
 

Нагадаємо, матч "Наполі" - "Дніпро" відбудеться 7 травня о 22:05 за київським часом. Сайт Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Мессі в команді Федецького і "Napoli sixty" від Маркевича – Неаполь напередодні матчу з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути