Ексклюзиви
середа, 02 березня 2016 11:58

Матчі Євро-2016 можуть проходити без глядачів через загрозу терактів

Матчі Євро-2016 можуть проходити без глядачів через загрозу терактів

Матчі чемпіонату Європи з футболу 2016 можуть перенести або провести без глядачів у разі терористичної загрози. Про це повідомив директор з проведення турнірів під егідою УЄФА Мартін Каллен. Його слова подає Associated Press.

"Є ймовірність, що матчі будуть перенесені на більш пізній термін з міркувань безпеки або через погрози терористичних актів. Якщо виникнуть проблеми з безпекою, ми зобов'язані грати матч без уболівальників. На сьогодні немає ніяких ознак загроз чи проблем з безпекою", - сказав Каллен.

Франція посилила заходи безпеки після серії терористичних актів, що відбулися у Парижі 13 листопада 2015 року. Тоді невідомі відкрили стрілянину в одному з ресторанів 10-го округу французької столиці, три вибухи пролунали у безпосередній близькості від стадіону "Стад де Франс", де проходив товариський матч футбольних збірних Франції і Німеччини, на якому був присутній французький президент Франсуа Олланд.

Крім того, на рок-концерті у театрі "Батаклан" в 11-му окрузі терористи захопили заручників. Мерія Парижа повідомила про загибель щонайменше 150 осіб. Відповідальність за теракти взяло на себе угрупування "Ісламська держава".

Чемпіонат Європи з футболу пройде у Франції з 10 червня по 10 липня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Матчі Євро-2016 можуть проходити без глядачів через загрозу терактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути