Ексклюзиви
субота, 27 серпня 2016 11:20

Марадона визнав свого позашлюбного сина

Марадона визнав свого позашлюбного сина

Колишній футболіст Дієго Марадона після багатьох років публічно визнав 29-річного сина, народженого від позашлюбного зв'язку.

У своєму будинку поблизу Буенос-Айреса ввечері в четвер, 25 липня, Дієго-старший обійняв і поцілував Дієго-молодшого, сказавши йому: "Ти мій син". "Я дуже люблю його, і він дуже схожий на мене", - прокоментував Марадона. Це сталося під час обіду, організованого його подругою Росіо Олівою.

Вважається, що це вперше, коли батько і син зустрілися з 2003 року. Тоді Дієго-молодший бачив його протягом короткого часу під час турніру з гольфу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рука Бога" і "гол століття": Марадоні виповнилося 55

Дієго-молодший народився у вересні 1986 року від позашлюбного зв'язку Марадони з моделлю Крістіаною Сінагра, коли знаменитий футболіст грав за "Наполі".

Раніше італійський суд офіційно визнав Марадону батьком Дієго-молодшого, коли він відмовився пройти тест на ДНК. Аналогічна доля виявилася у його доньки Жани, від колишньої подруги Валерії Сабалаін. Дівчині, якій зараз 20 років, він у кінцевому підсумку також визнав своєю дитиною.

Крім Жани і Дієго-молодшого, у Марадони є дві дочки від колишньої дружини Клаудії Вільяфаньї, 29-річна Дальма і 27-річна Джанніна, а також трирічний син Дієго Фернандо від ще однієї колишньої подруги, Вероніки Охеда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер батько Дієго Марадони

Зараз ви читаєте новину «Марадона визнав свого позашлюбного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути