Ексклюзиви
неділя, 28 лютого 2016 22:09

"Манчестер Сіті" обіграв "Ліверпуль" і виборов Кубок англійської ліги

"Манчестер Сіті" обіграв "Ліверпуль" і виборов Кубок англійської ліги
Кабальєро потягнув три пенальті і приніс "Сіті" Кубок ліги

Футболісти "Манчестер Сіті" у серії післяматчевих пенальті обіграли "Ліверпуль" і вдев'яте стали володарями Кубка англійської ліги, повідомляє "Р-Спорт".

Основний час зустрічі, що пройшла на лондонському стадіоні "Вемблі", закінчився з рахунком 1:1. Фернандіньо вивів "Манчестер Сіті" вперед на 49-й хвилині, але за сім хвилин до кінця основного часу Філіпа Коутіньо відновив рівновагу. У додатковий час командам не вдалося вразити ворота один одного, а в серії пенальті точнішими виявилися "городяни" - 3:1.

У серії пенальті Емре Джан відкрив рахунок, а Фернандіньо пробив у штангу, проте потім Лукас Лейва, Коутіньо і Адам Лалана не реалізували свої спроби, а Хесус Навас, Серхіо Агуеро і Яя Туре виявилися точними.

"Манчестер Сіті" раніше тричі вигравав Кубок ліги (востаннє - в 2014 році) і один раз програв у фіналі. Для "Ліверпуля" це був 12-й фінал при восьми перемогах (остання - в 2012 році).

Кубок англійської ліги

Фінал

Ліверпуль - Манчестер Сіті 1:1 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0), по пенальті - 1:3

Голи: 0:1 - 49 Фернандіньо, 1:1 - 83 Коутіньо.

Ліверпуль - Міньоле, Сако (Туре, 25), Морено (Лаллана, 72), Клайн, Хендерсон, Джан, Лейва, Коутіньйо, Мілнер, Фірміно (Оріжі, 80), Старрідж.

Манчестер Сіті - Кабальєро, Компані, Кліши, Санья (Сабалета, 90), Отаменді, Фернандіньо, Фернандо (Навас, 90), Туре, Сілва (Боні, 110), Стерлінг, Агуеро.

Серія пенальті 1:0, 1:1, 1:2, 1:3.

Попередження: Клайн (53), Морено (65), Фернандо (76), Коутіньо (84), Джан (85), Компані (87), Отаменді (109), Туре (118), Лаллана (118), Фернандіньо (118 ).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" обіграв "Ліверпуль" і виборов Кубок англійської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути