Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2016 13:42

"Максимов двічі вдарив Алієва перед камерами відеоспостереження" - екс-тренер "Тараза"

"Максимов двічі вдарив Алієва перед камерами відеоспостереження" - екс-тренер "Тараза"
Олександр Алієв. Фото: dynamo.kiev.ua

В історії бійки головного тренера "Тараза" Юрія Максимова з уже екс-гравцем команди Олександром Алієвим наставник відхрестився від того, що сталося. Але є люди, які стверджують зворотне. Зокрема, колишній тренер по роботі з воротарями, серб Мирослав Радовановіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бійки із тренером "Тараза" не було" - Алієв

"Я дізнався про все від самого футболіста. Головний тренер в аеропорту два рази вдарив Алієва перед камерами відеоспостереження. Бійка між ними була і на вулиці біля аеропорту, і перед автобусом. Алієв після цього на таксі поїхав у Тараз.

Який Максимов тренер, самі бачите. Але ж він повинен бути педагогом, а не боксером. Футболіста можна оштрафувати, а не бити.

Я за 15 років своєї тренерської кар'єри ніколи не бачив таких тренерів з таким ставленням до своїх помічників і гравців, з якими працюють.

Думаю, що буде дуже погано, якщо після закінчення сезону керівництво ФК "Тараз" продовжить співпрацю з цими тренерами. Упевнений, що нічого хорошого вони "Таразу" не принесуть", - стверджує Радовановіч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бійка почалася через зауваження Максимова Алієву з приводу запізнення. Після чого футболіст накинувся на тренера з кулаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алієв розірвав контракт із казахстанською командою

Зараз ви читаєте новину «"Максимов двічі вдарив Алієва перед камерами відеоспостереження" - екс-тренер "Тараза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути