Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2016 11:47

Лужний відмовився очолити "Карпати"

Лужний відмовився очолити "Карпати"
Олег Лужний

Відомий у минулому футболіст, а тепер тренер Олег Лужний відмовився очолити львівські "Карпати". Про це "Вголосу" стало відомо із власних джерел у клубі.

Через проблеми у клубів, які були вище в турнірній таблиці, ніж "Карпати", навесні цього року "зелено-білі" опинилися серед претендентів на путівку в Лігу Європи. Але невдалі результати перекреслили сподівання львів'ян на єврокубки. Тому керівництво клубу запропонувало Олегу Лужному очолити тренувальний процес головної команди вже зараз, щоби мати більше часу підготуватися до наступного сезону. Але Лужний від цієї пропозиції відмовився.

Олег Романович сказав, що чекатиме завершення сезону, після чого матиме розмову з почесним президентом клубу Петром Димінським про своє майбутнє в "Карпатах". "Про це ми домовилися ще взимку. До завершення сезону я спостерігаю збоку, а потім ми будемо все обговорювати", – заявив Лужний.

Керівництво львівського клубу вже зараз почало пошук нового тренера. Розглядають українських кандидатів.

Я не треную "Карпати" і не відповідаю за результат - Лужний

Нагадаємо, Олег Романович у "Карпатах" хоч і працює на посаді головного тренера, але чітких обов'язків не має. Адже за тренувальний процес, як і за результати головної команди, відповідає Володимир Безуб'як, в інших команд "зелено-білих" також є свої тренери. Олег Лужний від роботи з основою відмовився.

За інформацією видання, Лужний отримує в "Карпатах" 5 тис. грн зарплати, яку перераховують щомісяця на картку.

Тим часом твіттер газети "Спортивка" повідомив, що "Карпати" не зможуть реєструвати нових гравців через заборону.

Нагадаємо, заборона на реєстрацію нових гравців для "Карпат" була знята взимку. У цей період клуб підписав чотирьох новачків - Євгенія Непляха, Габріеля Окечукву, Гегама Кадімяна і Густаво Бланко-Лещука.

Зараз ви читаєте новину «Лужний відмовився очолити "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути