четвер, 17 квітня 2014 12:33

Луїс Адріано знущався над пляшкою мінералки перед "знищенням" Блохіна
37

Фото: football.ua

У рамках перенесеного 19-го туру київське "Динамо" вдома програло "Шахтарю" з рахунком 0:2.

Вже через десять хвилин після стартового свистка гості повели в рахунку, піймавши киян на контратаці. Тайсон обігрався в стінку з Луїсом Адріано і останній відправив м'яч у дальній кут воріт Олександра Рибки.

"Динамо" намагалося відігратися, але робило це вкрай сумбурно, в передачах було багато браку. Це призвело до того, що на 33-й хвилині донеччани збільшили перевагу в рахунку. Віда, вибиваючи м'яч зі штрафного, влучив у ногу Кості, після чого відскочив до Адріано. Останній не залишив шансів кіперу "Динамо", оформивши дубль.

Зі стартом другого тайму ситуація на полі суттєво не змінилася. Після декількох хвилин пресингу у виконанні киян, до команди Блохіна повернувся властивий їй брак у грі. Це через вісім хвилин після свистка на другий тайм ледь не призвело до третього голу у ворота біло-синіх, але Тейшейра, пробиваючи, впав. Беланда, Гусєв, Ідейє, які вийшли на заміну, ситуацію на полі змінити не зуміли.

Перемога фактично гарантувала "Шахтарю" путівку в Лігу Чемпіонів. А ось "Динамо" має на неї лише теоретичні шанси.

А головним підсумком чергового українського класико стало рішення Ігоря Суркіса попрощатися з Олегом Блохіним. За інформацією ЗМІ до кінця сезону командою керуватиме Сергій Ребров.

Зараз ви читаєте новину «Луїс Адріано знущався над пляшкою мінералки перед "знищенням" Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути