неділя, 10 квітня 2016 20:48

Луческу після нічиєї проти "Сталі" дорікнув арбітру

Луческу після нічиєї проти "Сталі" дорікнув арбітру

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився незадоволений суддівством у матчі 21-го туру прем'єр-ліги проти "Сталі" (3:3).

"Результат відсунув нас далі від титулу. Не було у нас, напевно, сил. Відновилися не до кінця після Браги, було багато помилок в обороні. Не чекав, що так будуть діяти наші досвідчені гравці. З нами грала команда, яка дуже сильно хотіла себе проявити. Багато симулювала. Є питання по суддівству (арбітр - Ярослав Козик з Мукачевого - Прим). Якщо так буде і далі, то українські судді ніколи не судитимуть єврокубки. Повертаємося до суддівства 20-річної давності. Арбітр спершу не дав штрафний за фол проти Марлоса, а потім на фланзі аналогічний момент, і жовту картку дають Ракицькому.

Звичайно, невдоволений результатом. Невдоволений, як зіграли в останню хвилину. Потрібно було спокійно контролювати м'яч. Не чекав такого від своїх гравців. Головне тепер - відновити сили і готуватися до повторного матчу з "Брагою".

Якщо не буде хорошої організації гри, нам і з "Брагою" буде складно. Легко нас обігрували сьогодні один в один, багато давали бити по воротах, самі створили собі багато моментів. Нам складно було виграти, хоча було все в наших руках", – сказав Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу після нічиєї проти "Сталі" дорікнув арбітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути