четвер, 03 вересня 2015 10:31

Луческу і Маркевич взяли участь у форумі елітних тренерів УЄФА
3

Фото: uefa.com

У Ньоні відбувся форум елітних тренерів УЄФА. Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

У ньому взяли участь головний тренер "гірників" Мірча Луческу і головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, який був запрошений на форум вперше.

Також на зустрічі були присутні Пауло Соуза ("Фіорентина"), Арсен Венгер ("Арсенал"), Юрген Клопп (без команди), Массіміліано Аллегрі ("Ювентус"), Роджер Шмідт ("Байєр"), Хулен Лопетегі ("Порту") , Мануель Пеллегріні ("Манчестер Сіті"), Леонарду Жардім ("Монако"), Лоран Блан (ПСЖ) та інші.

Вперше така зустріч пройшла в 1999 році. З того часу конференції зайняли важливе місце в календарі УЄФА і організовуються на початку кожного єврокубкового сезону. Під час цього Форуму коучі топ-клубів аналізують підсумки останнього футбольного року в європейському футболі, визначають нові тенденції, а також дають оцінку формату турнірів і суддівства на вищому рівні.

Крім цього, тут наставники можуть поспілкуватися в неформальній обстановці та обмінюватися передовими ідеями. Сьогодні Форум - найважливіший майданчик для ведення діалогу та обміну досвідом.

Зараз ви читаєте новину «Луческу і Маркевич взяли участь у форумі елітних тренерів УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути