Ексклюзиви
неділя, 23 листопада 2014 15:19

Ломаченко уникнув перелому руки

Ломаченко уникнув перелому руки
isport.ua

Після перемоги над Чонлатарном Піріяпіньєю (52-2, 33 КО) чемпіонові світу у напівлегкій вазі за версією WBO Василю Ломаченку (3-1, 1 КО) був зроблений рентген, який показав, що перелому руки в українця немає.

Про це повідомив на післяматчевій прес-конференції менеджер Ломаченка Егіс Клімас.

Нагадаємо, починаючи з сьомого раунду Ломаченко був змушений боксувати тільки правою рукою через травму.

Травми руки турбує українця ще з часів любительської кар'єри. У 2013 році Ломаченко зробили операцію через яку був перенесений його бій проти Орландо Салідо.

"Хочу сказати дякую своїй країні, всім, хто мене підтримує, друзям, - сказав Ломаченко після бою. - Що сталося з рукою? Коли я зачепив його потужним ударом і він поплив, я просто міг проґавити. Я не знаю, здається, кулак був затиснутий, я влучив йому в тверду частину голови. Після цього вдарив ще пару раз і зрозумів, що більше я цією рукою бити не буду.

Не хочу сказати про суперника нічого поганого, не хочу говорити, що я такий красень. Я говорив перед боєм, що кількість його боїв не відображує рівень. Кожен боксує так, як йому дозволяє суперник. Сьогодні мені сподобалося, як я провів бій, багатьом сподобалося. Але я вважаю, що в цьому бою все залежало від мене, я дозволив зробити йому стільки, скільки дозволив.

Волтерс? Я поки не хочу робити гучних заяв, говорити на гарячу голову. Я трохи охолону, приїду додому, побуду з родиною і після цього прийму рішення", - сказав Ломаченко.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко уникнув перелому руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути