Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 15:07

"Локомотив" накрив святковий стіл, коли Алієв повернувся до "Динамо"

"Локомотив" накрив святковий стіл, коли Алієв повернувся до "Динамо"
"Саша Алієв - яскравий, але дуже упертий" sports.ru

Колишній спортивний директор "Локомотива" Олексій Зінін розповів про свої враження від роботи з Олександром Алієвим.

"Саша Алієв - яскравий, але дуже упертий чоловік: закусив вудила і попер напролом. У нього був конфлікт з президентом, у "Локо" він грати відмовлявся і мало не вимагав, щоб його безкоштовно відпустили до Сьоміна в київське "Динамо" (Київ мовчки чекав в надії на те, що гравець сам все розрулить і "Динамо" отримає його без додаткових витрат).

Спортивному директору в такій ситуації важливо не втягуватися в конфлікт між президентом і гравцем, бути сполучною ланкою між протиборчими сторонами. В історії з Сашею безліч нюансів. У двох словах скажу лише, що в якийсь момент президент погодилася зарити сокиру війни, але гравець категорично відмовився зробити крок назустріч. Ми сиділи у мене в кабінеті, Саша приймав мої аргументи, але продовжував казати: "Я згоден з тим, що ви говорите, але я хочу в Київ!". Чим ще сильніше образив Ольгу Юріївну (президент "Локомотива" Ольга Смородська).

В останній день трансферного вікна о 20.20 київське "Динамо" здригнулося і вийшло з пропозицією, яка "Локо" влаштувала. Трансфер завершився о 23.59, а на наступний день в клубі накрили стіл і урочисто відзначили цю подію. Переконаний, якщо ти все перепробував, а гравець все одно категорично не хоче залишатися, то не треба йти на принцип і засилати його на галери бігати по колу, витрачати свої і його нерви, палити гроші на його зарплату. Треба футболіста відпустити, але відпустити бажано без фінансових втрат для клубу", - сказав Зінін.

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" накрив святковий стіл, коли Алієв повернувся до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути