Ексклюзиви
неділя, 15 лютого 2015 13:22

"Лизни Рінату дупу, і Колліну на х...", - в мережі з'явилася розмова людей з голосами Суркіса та Коломойського

"Лизни Рінату дупу, і Колліну на х...", - в мережі з'явилася розмова людей з голосами Суркіса та Коломойського
Фото: forbes.ua

В Youtube з'явився черговий аудіозапис розмови за участю людини, чий голос схожий на власника "Дніпра" Ігоря Коломойського. Цього разу компанію йому нібито склав колега з "Динамо" Ігор Суркіс.

"Мила" бесіда про те, яку зарплату хотів Стрініч в "Динамо", хто повертає Татуляна в ФФУ і навіть як Росія отримала ЧС-2018. Але найцікавіше - тон розмови, один його учасник постійно знущається і навіть загрожує іншому. Звичайно, протягом усієї розмови з вуст як одного, так і іншого співрозмовника звучить ненормативна лексика.

Так щодо Стрініча спливла інформація, що нібито бос "Динамо" пропонував гравцеві зарплату більше, ніж в "Наполі" - 2,2 млн євро проти 1,5 млн. І що написав про це "якийсь п...с".

Щодо повернення Сергія Татуляна, то Суркіс нібито рекомендував Коломойському передати Андрію Павелку (віце-президент ФФУ, один з кандидатів на пост президента асоціації - Прим.), щоб той і близько не підпускав Татуляна до федерації.

"Ти цілий день до чогось до...тися хочеш", - сказав Суркіс Коломойському. Також була висловлена думка, що краще б Анатолій Коньков залишався в кріслі президента ФФУ.

"Піди до Ріната, можеш лизнути йому дупу", - прозвучало у відповідь від нібито Коломойського.

Багато "нового" стало відомо про куратора українського арбітражу П'єрлуїджі Колліну. Зокрема, він "лисий італьяшка, п...с".

Зараз ви читаєте новину «"Лизни Рінату дупу, і Колліну на х...", - в мережі з'явилася розмова людей з голосами Суркіса та Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути