Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2014 10:37

Лідери "Таврії" залишили команду

Лідери "Таврії" залишили команду
sctavriya.com

Сайт уболівальників сімферопольської "Таврії" повідомляє, що через важке фінансове становище клуб залишили найбільш високооплачувані футболісти. Йдеться про Сергія Погорілого, Максима Калиниченка, Сергія Назаренка і Лучана Бурдужана.

Першим з "Таврії" пішов екс-голкіпер столичного "Арсеналу" Сергій Погорілий. Решта футболістів кілька днів не беруть участь у тренувальному процесі клубу. Назаренко, Калиниченко і Бурдужан не поїхали на матч проти "Шахтаря", розірвавши свої контракти з причини невиконання клубом зазначених в угодах фінансових зобов'язань.

Назаренко та Калиниченко не приймали участь у матчі проти "Карпат", обмежившись виходом на поле у грі молодіжних складів. Бурдужан потрапив у заявку Миколи Костова, але весь матч просидів на лавці запасних.

Очевидно, що зараз "Таврії" потрібно замислюватися не тільки про збереження прописки в еліті українського футболу (що, є підозри, не так і важливо для керівництва першого чемпіона України), а про утримання клубу на плаву. Цілком можливо, "Таврія" поставила крапку у стосунках з чемпіонатом України, розраховуючи після переїзду в російське футбольне господарство все почати з чистого аркуша.

Зараз ви читаєте новину «Лідери "Таврії" залишили команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути