середа, 26 листопада 2014 12:58

Легендарний динамівець очолив збірну медиків України

Легендарний динамівець очолив збірну медиків України
Іван Яремчук fcdynamo.kiev.ua

Відомий колишній гравець київського "Динамо" часів Валерія Лобановського Іван Яремчук отримав тренерське призначення. Гравець команди ветеранів був присутній на засіданні організаційного комітету з підготовки до Всесвітнього чемпіонату з футболу серед лікарів — World Medical Football Championship 2017.

Коли ведучий засідання і менеджер команди офіційно зробив пропозицію Іванові очолити команду, Яремчук погодився. Пізніше півзахисник зізнався, що це стане початком його тренерської кар'єри, про котру він так мріяв.

Засідання оргкомітету майбутнього чемпіонату світу з футболу серед медиків відбулося на "Олімпійському".

"Цей рік став знаменним для нашої збірної: влітку, паралельно зі світовим чемпіонатом з футболу, в Бразилії проходив 20-й чемпіонат світу з футболу серед медиків - XX World Medical Football Championship. У ньому взяли участь 16 найсильніших команд світу. Можу з гордістю відзначити, що в їх числі була і наша збірна. Бразильський мундіаль для нас завершився досить успішно - ми зайняли 6-е місце.

Головним надбанням цього чемпіонату стало отримання права провести World Medical Football Championship 2017, а фінал - на головній спортивній арені країни, яка приймала фінальну гру чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 - НСК "Олімпійський" - відкрив презентацію менеджер команди Олександр Соколинський.

Підтримати збірну медиків та організаційний комітет чемпіонату прийшло близько 100 представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських і футбольних організацій.

Збірна України під орудою нового тренера Івана Яремчука за три роки візьме участь у трьох чемпіонатах світу: США 2015 року Барселоні 2016 року і в Києві 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний динамівець очолив збірну медиків України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути