Ексклюзиви
середа, 29 червня 2016 13:40

Кучма з Пінчуком можуть врятувати "Дніпро"

Кучма з Пінчуком можуть врятувати "Дніпро"
Фото: litsa.com.ua

З'явилася інформація про те, що дніпропетровський "Дніпро" припиняє своє існування. Причина - повна відмова нинішнього власника клубу Ігоря Коломойського від подальшого фінансування. Відомо, що через борги новий сезон команда розпочне з мінус 6 очок, а нинішній головний тренер Мирон Маркевич налаштований піти.

"У клубі зараз всі перебувають в підвішеному стані, і на цьому тлі одна інформація змінює іншу", - повідомило Gazeta.ua джерело, наближене до клубу.

"Я був на останній грі проти запорізького "Металурга" - ніхто нічого реально не знає. Ті, хто міг би щось сказати, мовчать, тому що до останнього сподіваються на диво. Адже безперечно одне - ситуація дійсно дуже сумна. Ще більше шокує мовчання власника. В повітрі ж "літають" різного роду новини - і про той же "Дніпро" черкаський, і про ініціативну групу авторитетного дніпрянина по відродженню в другій лізі. Подейкують, що групу цю представляють Кучма з Пінчуком, якому Коломойський свого часу програв суд і має боргів за край. Тому хочуть використати клуб як майданчик для повернення в активну політику, паралельно відібравши в Коломойського ще і цей козир. Тим більше, що стадіон "Дніпро-Арена" разом з клубною базою вже десь місяць, як переписані на "Приват". У клубу нічого свого немає.

Звичайно, Пінчук ніколи в цій "кухні" не крутився (на початку "нульових" років Пінчук був співвласником "Криворіжсталі", яка фінансувала "Кривбас" - gazeta.ua). Але такий варіант розвитку подій цілком імовірний, з огляду на те, що Коломойський зараз в шалених боргах і йому елементарно не до футболу. Ну і другий, не менш важливий в нинішній ситуації момент - в очах громадськості вони, Кучма з Пінчуком, виглядатимуть рятівниками одного з найстаріших клубів із славними традиціями, набувши цим серйозний політичний капітал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський запропонував реструктуризувати борги іспанським тренерам - ЗМІ

Зараз ви читаєте новину «Кучма з Пінчуком можуть врятувати "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути