вівторок, 24 листопада 2015 09:00

Красуня-фахівець із харчових технологій майже не пропускає виїздів із "Динамо"
14

Не має значення, де виступає "Динамо", на внутрішній арені або захищає честь країни в єврокубках - команда завжди може бути впевнена, що в неї за спиною надійний тил із відданих вболівальників. І що не менш важливо - найяскравіших вболівальниць. Однією з них є Ганна Соколова.

Ганна - студентка-бакалавр 4-го курсу факультету АКС (автоматизації комп'ютерних систем) Київського університету харчових технологій. Захоплюється акторством, грає в КВК. Але в дівчини ще одне, здавалося б, не жіноче захоплення – ФУТБОЛ.

"Цікавитися цією грою почала ще будучи підлітком, - каже Ганна. - Думаю, любов прийшла з простого перегляду футбольних матчів, вдома з татом. Зараз у мене є друзі-фанати з іншого міста, які колись приїхали на футбольний матч, як зараз пам'ятаю, це була гра "Дніпро" - "Динамо". Ми пішли на стадіон і з тих пір я зрозуміла, що дивитися вдома матчі вже не зможу! Вся ця масштабність, атмосфера настільки мене заманила, що до цієї пори я продовжую відвідувати футбольні матчі на НСК "Олімпійський".

Я розумію, що команду потрібно підтримувати не тільки на домашках, а й на виїзних іграх! Точно знаю, що саме на виїзді наша команда, як ніколи, потребує підтримки. І ось таким чином, по можливості, я почала підтримувати "Динамо" і в інших містах. Таким, що найбільш запам'ятався, був виїзд у Полтаву, на фінал кубка України. Тоді "Динамо" з рахунком 2:1 обіграло "Шахтар". А вже тато як радий, що саме з дочкою можна обговорювати футбол.

Лає чи ні нас двох мама? Їй доводиться дивитися матчі разом із нами. Вона дуже навіть переживає, коли дивимося якісь важливі ігри.

Улюблений футболіст - звичайно ж, Андрій Ярмоленко, в його бездоганну гру неможливо не закохатися! Що ж стосується особистого життя - ніколи не було розбіжностей через моє захоплення. Хлопці навпаки кажуть, що таке хобі дуже прикольне і потішне"

Зараз ви читаєте новину «Красуня-фахівець із харчових технологій майже не пропускає виїздів із "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути