вівторок, 03 травня 2016 17:12

Косово прийняли до складу УЄФА

Косово прийняли до складу УЄФА
Федерація футболу Косово стала членом УЄФА

Члени конгресу Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) проголосували за включення до складу організації Федерації футболу Косово (FFK).

За включення FFK віддали 28 голосів, проти - 24. Два бюлетеня були визнані недійсними. Таким чином Федерація футболу Косово стала 55-м членом УЄФА.

"Це історичний день - ми приєднуємося до європейської футбольної сім'ї. Я виступаю від імені молодих гравців своєї країни, які давно чекали цього моменту. Я ще активніше виступатиму за просування футбольних цінностей в нашому регіоні. Футбол допоможе нашим народам жити в світі", - заявив президент FFK Фадель Вокрі після оголошення результатів голосування.

Раніше FFK вже була частково визнана Міжнародною федерацією футболу (ФІФА). Тепер може бути розглянуто питання про її включення до числа членів організації на конгресі, який відбудеться в Мехіко 12-13 травня. Прийняття Косово до складу ФІФА і УЄФА було анонсовано рік тому.

Зараз ви читаєте новину «Косово прийняли до складу УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути