Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2014 10:30

"Копенгаген" пожалівся в УЄФА на ультрас

"Копенгаген" пожалівся в УЄФА на ультрас

Данський футбольний клуб "Копенгаген" подав скаргу до Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з приводу інциденту, що стався у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти українського "Дніпра". Про це повідомляє видання Ekstra Bladet.

У першому таймі зустрічі, що проходила в Києві на НСК "Олімпійський", між українськими та данськими фанатами стався конфлікт. Один з прихильників "Дніпра" вкрав банер з емблемою "Копенгагена". Данці спробували наздогнати кривдника, а після невдачі пішли скаржитися керівництву своєї команди.

Під час перерви кілька десятків українських уболівальників прорвалися за огорожу трибун і влаштували бійку зі стюардами і данськими уболівальниками. З цієї причини другий тайм зустрічі розпочався на 15 хвилин пізніше запланованого часу. У бійці взяли участь 50 українців і 15 данців.

Джерело повідомляє, що на стадіоні перебували представники данського клубу, які отримали травми під час сутички.

"Кілька наших уболівальників були атаковані українськими фанатами, через що їм довелося покинути свій сектор. Ситуація дуже неприємна. Ми подали скаргу в УЄФА. До закінчення офіційного розслідування ми не будемо нічого коментувати", - йдеться в заяві "Копенгагена".

Також наголошується, що після бійки українські фанати повернулися потиснути руки данцям.

Матч, що завершився з рахунком 0:0, був перенесений з Дніпропетровська в Київ на вимогу УЄФА у зв'язку з нестабільною ситуацією в країні.

Зараз ви читаєте новину «"Копенгаген" пожалівся в УЄФА на ультрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути