Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2014 21:04

Коноплянка останнім приїхав у аеропорт перед вильотом "Дніпра" у Францію
12

Фото: Євген САВЧУК

Дніпропетровський "Дніпро" у перший день жовтня вилетів в Сент-Етьєн на матч з однойменною командою в рамках групового раунду Ліги Європи. Гра відбудеться 2 жовтня у Франції. Початок о 22:05.

Вантажівка з командною атрибутикою під'їжджає до терміналу аеропорту в Дніпропетровську. Поступово починають з'їжджатися гравці, добираються своїм ходом. Не забувають по дорозі дати автографи фанатам, які приїхали рано вранці і сфотографуватися з ними. З журналістами намагаються не спілкуватися.

"Всі питання після гри" - не сповільнюючи крок, відповідає Артем Федецький.

Сказати кілька слово представникам ЗМІ погоджується Мирон Маркевич. В аеропорту приїхав автобусом у компанії ще кількох співробітників клубу.

"Першу гру ми, на жаль, програли. У Франції, звичайно, хочеться взяти очки, щоб знати, на що нам розраховувати надалі. Багато проблем зі складом. Коноплянка тільки почав бігати, Гама теж має проблеми, Ротань дискваліфікований. Більше проблем не треба. "Сент-Етьєн" на горі турнірної таблиці, хоча й не стабільний: хороші матчі чергуються з невдалими. Тим не менш, команда бойовита і буде непросто. Не виключено, що й молоді гравці вийдуть з перших хвилин", - каже тренер.

Самим останнім з гравців приїхав лідер команди Євген Коноплянка. Настрій як завжди піднесений. Два дні тому відзначив 25-річчя. Офіційний сайт клубу привітати не забув, незважаючи на те, що футболіст відмовився продовжувати контракт із "Дніпром".

"Як привітали з Днем Народження? Коли я був травмований, мені більше всього хорошого бажали", - сміється він.

"Чи дали виспатися з нагоди свята? Не знаю, я можу й зараз заснути ", - продовжує жартувати Євген.

В літаку основна маса гравців відпочиває, "катуючи" свої планшети. Окремо від усіх в першому ряду сидить Мирон Маркевич, передивляється глянець. Трохи далі на суміжних рядах розташувалися асистенти тренера Сергій Нагорняк та Володимир Єзерський. Обговорюють між собою результати останніх матчів "Сент-Етьєну", в руках у обох - роздруківки зі схемами ігор команди.

Найбільш жива обстановка в хвостовій частині команди. Там традиційно активно "ріжеться" в карти група гравців. Серед них - Євген Коноплянка, Євген Селезньов, Денис Бойко. Час від часу їх ходить провідувати Сергій Нагорняк.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка останнім приїхав у аеропорт перед вильотом "Дніпра" у Францію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути