вівторок, 09 лютого 2016 18:45

"Команда, яка біжить швидше за "Манчестер Сіті", для нього страшна" - Розанов

"Команда, яка біжить швидше за "Манчестер Сіті", для нього страшна" - Розанов
Юрій Розанов. Фото: telegraf.com.ua

Відомий російський коментатор Юрій Розанов в ефірі телепередачі "Міжнародна панорама" проаналізував поразку "Манчестер Сіті" в центральному матчі 25-го туру АПЛ проти "Лестера". Нагадаємо, городяни на своєму полі поступилися "лисицям" з рахунком 1:3.

"Коли потрібно "забити цвяхи", "Сіті" запрошує Яя Туре, а він то у від'їзді, то хворий. Не скажу, що він уже закінчився, але якщо "забивати цвяхи"... Он навіть Джеймс Мілнер був - і того віддали", - каже Юрій Альбертович.

"Коли "Манчестер Сіті" грає в іспанський футбол і виглядає при цьому гірше за суперника, вони виглядають тоді вареними, інертними... Раньєрі віддаю належне - він зробив команду, яка біжить швидше за "Сіті". А команда, яка біжить швидше, ніж "Сіті" - для нього страшна. Ті, хто бігають швидше за іспанців, змушують їх виглядати смішно", - зазначає Розанов.

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" є суперником київського "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинки відбудуться 24 лютого в Києві та 15 березня в Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «"Команда, яка біжить швидше за "Манчестер Сіті", для нього страшна" - Розанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути