Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2014 11:56

"Коли бачимося з Королькевичем, то він відвертається і опускає очі" - Бринзак

"Коли бачимося з Королькевичем, то він відвертається і опускає очі" - Бринзак
sport-xl.org

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів про ситуацію з виплатою зарплати екс-тренеру збірної Володимиру Королькевичу.

Нагадаємо, раніше старший тренер збірної Росії Володимир Королькевич заявив, що його до кінця не розрахували за сезон-2012/2013.

"Можу сказати, що це неправда. За квітень він не повинен був отримувати гроші, тому що 15 квітня підписав контракт з російською стороною. Як я міг платити йому, якщо він працевлаштований в іншій країні?

Нюанси були: він кинув нас за своєю ініціативою. Ми домовлялися, що будемо працювати до Олімпіади, потиснули руки. Він просив, щоб ми його не звільняли, якщо результати раптом не підуть - йому 60 років, хотілося стабільної роботи. Я йому все пообіцяв. А потім він так вчинив - значить, треба нести відповідальність. У нас працював латвійський тренер Урбанович, працював італієць і словенець, якого якраз привів Королькевич. Ми всіх розрахували, ні у кого не було претензій щодо умов та оплати.

Коли хтось в односторонньому порядку порушує договір - природно, він страждає в чомусь іншому. 6 березня Королькевич підписав контракт з Олімпійським комітетом України, там стоїть підпис Бубки. За програмою солідарності Королькевич мав працювати з олімпійською командою - цей контракт у мене є. І потім він підписав договір з Росією, тобто мав на руках два діючих контракти.

Коли бачимося він відвертається, опускає очі. Я на нього не тримаю образи. Хороший спеціаліст, допоміг нам, але не чарівник. Робота в Росії показала, що він не робить нічого надприродного. За людськими якостями до нього є питання", - сказав Бринзак.

Зараз ви читаєте новину «"Коли бачимося з Королькевичем, то він відвертається і опускає очі" - Бринзак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути