понеділок, 16 січня 2017 11:22

Клопп накричав на Моуріньйо під час матчу

Клопп накричав на Моуріньйо під час матчу

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп і його колега з "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньйо влаштували перепалку у компенсований час другого тайму матчу чемпіонату Англії (1:1).

Конфлікт стався після зіткнення хавбека манкуніанців Андера Еррери з півзахисником мерсисайдців Роберто Фірміно у центрі поля.

Клопп почав розмахувати руками і кричати на резервного арбітра і Моуріньйо, тоді як португалець намагався заспокоїти німця.

"Клопп подумав, що я збираюся попросити суддю видалити його гравця (Фірміно). Але я не збирався цього робити, мене все влаштовувало.

Думаю, гра була коректною, футболісти віддали всі емоції і зіграли професійно. Суддя дуже добре виконав свою роботу. Вважаю, ця гра стала великою рекламою прем'єр-ліги по всьому світу", - додав Моуріньйо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіть якби МЮ програв, ніхто б не жбурнув каміння в город Моуріньйо"

"Моуріньйо хотів мінімум жовту картку для Фірміно. Думаю, суддя свиснув ще до того, як сталася сутичка між гравцями. Роберто - футболіст до мозку кісток, і він хотів продовжити гру. Він міг віддати пас, так що Еррера заслуговував жовтої, ось і все.

У підсумку попередження отримав хлопець, який хотів грати у футбол. Могло бути навіть гірше, якби цей епізод подивилися ще раз. Ми з Моуріньйо не дійшли спільної думки з цього приводу", - сказав Клопп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" готовий боротися за чемпіонство

Зустріч в Манчестері завершилася з рахунком 1:1. Першими відзначилися гості, на 27-й хв пенальті за гру рукою Поля Погба реалізував Джеймс Мілнер. М'яч забили на 84-й хв, точним ударом головою відзначився Златан Ібрагімович.

"Манчестер Юнайтед" набрав 40 очок і залишився на шостому місці в АПЛ. Від лідируючого "Челсі" підопічні Жозе Моуріньйо відстають на 12 балів. "Ліверпуль" з 45 очками йде на третьому місці.
Зараз ви читаєте новину «Клопп накричав на Моуріньйо під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути