понеділок, 27 лютого 2017 05:06

Кличко виглядає жахливо: колишній суперник Володимира

Кличко виглядає жахливо: колишній суперник Володимира
Девід Хей

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей (28-2, 26 КО) впевнений, що Володимир Кличко (64-4, 53 КО) не зможе перемогти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО). Все через свій вік і погану фізичну форму, в якій зараз знаходиться.

"Це ідеальний час для Джошуа, щоб побити Володимира Кличка. На момент бою Володимиру буде вже 41 рік. З моменту його останнього бою пройде вже півтора року, і в тому останньому бою він виглядав просто жахливо.

Він 10 років був на вершині, 10 років домінував, але роки беруть своє. І справа тут не тільки у віці, а й в тому, що важкі тренування вимотують людський організм. А Кличко пройшов дуже багато важких тренувальних таборів, навіть якщо бої у нього були не дуже важкими.

Ходять чутки, що зараз Володимира Кличка просто б'є у спарингах Роберт Хеленіус. А коли такий боксер, як Хеленіус, б'є вас, це дуже поганий знак. Особливо нинішній Хеленіус. Якщо на своєму піку він ще був боксером європейського рівня, то зараз всі знають, який його рівень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко назвав свою перевагу над суперником

Інформацію Хея про спаринги Кличка перевірити складно, оскільки команда українця дуже рідко її публікує. Як правило, Кличко починає спаринги за 4-5 тижнів до поєдинку, проте під час підготовки до реваншу з Ф'юрі українець вніс деякі корективи в свій план підготовки.

Бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями IBF і WBA Super.

На цьому поєдинку будуть присутні 90 тисяч глядачів, що стане рекордом "Вемблі".

На прес-конференції боксерів у Кельні Кличко заявив, що перебуває в найкращій формі, ніж коли-небудь. Джошуа висловив готовність надовго стати лідером суперважкого дивізіону.

Зараз ви читаєте новину «Кличко виглядає жахливо: колишній суперник Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути