Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2014 17:03

Кличко та Леапаї розминали кулаки на тлі пальми і трьох тисяч фанатів
26

Фото: boxingscene.com

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO та журналу "The Ring Magazine" Володимир Кличко і обов'язковий претендент за версією WBO Алекс Леапаї потренувалися в середу, 23 квітня, в торговому центрі Centro в Оберхаузені. Подивитися на відкрите тренування боксерів прийшли близько трьох тисяч уболівальників.

"Алекс не показав дуже багато зі своїх навичок, в той час як я зробив повне тренування, як завжди роблю в подібних випадках. Я дійсно насолоджуюсь відкритим тренуванням в присутності безлічі захоплених фанів" - зазначив Володимир Кличко.

"Тренувальний табір чемпіона завершений. Чергові шість суворих тижнів в австрійському Гоїнгу, у нас було дуже багато спаринг-партнерів , які допомагали нам готуватися до бою з Алексом Леапаї. 15 людей, якщо бути точним. Ми щиро вдячні цим хлопцям за їхню роботу, це було сміливо з їхнього боку. Деякі були травмовані в процесі, але такий вже наш вид спорту - бокс! Особливо хочу подякувати двом самоанським боксерам, які прийняли наше запрошення і допомогли нам у підготовці. Їм довелося зіткнутися з величезним потоком негативу у своїй країні тільки тому, що вони допомагають супернику свого земляка", - сказав другий тренер Володимира Кличка Джеймс Алі Башир.

Нагадаємо, бій Кличко - Леапаї відбудеться в цю суботу, 26 квітня, в німецькому Оберхаузені, Німеччина.

Відзначимо, що поєдинок Кличко - Леапаї транслюватимуть на 150 країн світу і вперше за десять років в їх числі не буде Росії.

Зараз ви читаєте новину «Кличко та Леапаї розминали кулаки на тлі пальми і трьох тисяч фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути