Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2015 10:56

Кінцева мета Жені - "Барселона" - батько Коноплянки

Кінцева мета Жені - "Барселона" - батько Коноплянки
Коноплянка ще офіційно не став гравцем "Севільї". Фото: twitter.com

Батько Євгена Коноплянки Олег Коноплянка розповів, чому його син ще не став футболістом іспанської "Севільї".

"В "Севільї" з розумінням поставилися до ситуації і дали час до 10 липня, щоб ми всі залагодили. Головне зараз - отримати папір від "Дніпра", що у них немає претензій на цей місяць, що залишився. Сподіваємося, що клуб не буде з цим затягувати. Тоді можна буде й презентацію проводити, і ігровий номер отримувати, і тренуватися з командою. Адже вже 11 серпня - матч за Суперкубок УЄФА з "Барселоною", - говорить він.

"Зараз, по-суті, залишилося одне питання: коли Женя зможе почати своє життя в "Севільї"- зараз або з 1 серпня. До речі, коли поверталися в Україну, багато веселого про контракт прочитали. Що "Севілья" вже і будинок за мільйон євро виділила, і зарплату в 4,5 млн євро. Це просто смішно. Що ж стосується клаусули (сума, за яку клуб зобов'язаний продати гравця, якщо така пропозиція надійде) в € 35 млн, про яку всі пишуть, то і це невірна цифра", - зазначив Олег Коноплянка.

Батько футболіста пояснив, чому Євген не вибрав "Атлетіко".

"Звичайно, були й інші пропозиції, в тому числі й від "Атлетіко". Але Женя вибирав команду не по зарплаті, а за стилем гри. Та й в Мадриді вони все ніяк самі між собою домовитися не могли. "Севілья" ж далеко не найбагатший клуб, не секрет, що й зарплати там невеликі. Але це команда з традиціями, і там менеджери вміють працювати над перепродажем футболістів. З цього вони і живуть. У Жені ж кінцева мета - "Барселона". Але поки про це говорити рано, на першому плані зараз "Севілья".

"Перші враження від команди позитивні, так й по місту просто пройтися було приємно, Женя ще й матчу не зіграв, а вболівальники вже його впізнають, просять сфотографуватися. Можна тільки уявити, якою буде атмосфера на стадіоні", - сказав Коноплянка-старший.

Зараз ви читаєте новину «Кінцева мета Жені - "Барселона" - батько Коноплянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути