понеділок, 30 листопада 2015 10:40

"Карпати" U-21 - "Олімпік" U-21 - один із найграндіозніших матчів з фіксованим результатом, який я бачив у житті" - Баранка

"Карпати" U-21 - "Олімпік" U-21 - один із найграндіозніших матчів з фіксованим результатом, який я бачив у житті" - Баранка
"Українські чемпіонати U-21 і U-19 страшно хворі" — Франческо Баранка

Глава Federbet Франческо Баранка заявив, що не сумнівається у договірному характері матчу першості молодіжних команд "Карпати" - "Олімпік" (4:0).

"Українські чемпіонати U-21 і U-19 страшно хворі. Вони поза контролем організацій, які проводять змагання. Ми співпрацюємо з математиками одного з університетів. Вони сказали нам, що ймовірність того, що цей матч нормальний, становить 10 у мінус 218-му ступені. Коефіцієнти на цей матч були позбавлені будь-якого сенсу. Це не наше враження, це просто математика.

"Це вакцина від вірусу": з договірними матчами боротимуться законом Павелка

Це один із найграндіозніших матчів з фіксованим результатом, який я бачив у житті. Мою думку розділили багато експертів, які моніторять рух ставок.

Я підозрюю, якою буде реакція. Скажуть, що гравці були у поганій формі або ще щось таке.

Якщо хтось доведе мені, що цей матч був нормальним, я назавжди кину свою роботу. Скільки грошей поставили? Дуже багато. Але я не можу сказати, скільки саме.

"Перспективний футболіст став продавцем варення": як УЄФА бореться з договірними матчами

Той, хто поставив такі суми, був упевнений, що багато гравців втягнуті у процес. Не один футболіст. Сумно, що такі молоді гравці роблять такі речі.

Я вам скажу, що і в матчі дублерів "Волинь" - "Металург" Запоріжжя була така ж ситуація. Поки у вас не прийняли закон, відбуваються дуже дивні речі", - сказав Баранка телеканалу "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" U-21 - "Олімпік" U-21 - один із найграндіозніших матчів з фіксованим результатом, який я бачив у житті" - Баранка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути