пʼятниця, 29 липня 2016 17:36

Ісінбаєва не стримала сліз на зустрічі з Путіним

Ісінбаєва не стримала сліз на зустрічі з Путіним
Ісінбаєва перед Путіним не стримала сліз. Фото: vesti.ru

Дворазова олімпійська чемпіонка зі стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Кремлі не змогла стримати сліз. Це сталося під час її розповіді про відсторонення вітчизняних легкоатлетів від Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

"Нас усунули без доказів, нахабно, брутально і не дали жодного шансу себе виправдати. Ця Олімпіада була для когось перша, для когось остання. Ми себе не шкодували, з віддачею працювали і практично вийшли на фінішну пряму, і у нас цю мрію відібрали", - заявила Ісінбаєва.

Президент зустрівся з членами олімпійської збірної Росії 27 липня. У заході взяли участь понад 150 спортсменів, включаючи тих, кого не допустили до Ігор. Нагадаємо, Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) відхилила прохання міністра спорту Віталія Мутка про допуск "чистих" російських легкоатлетів на майбутню літню Олімпіаду.

24 липня Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не допустив вітчизняних легкоатлетів, включаючи Ісінбаєву, до Олімпіади. Рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) про дискваліфікацію Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА) залишилося в силі. З російських легкоатлетів на Іграх виступить лише стрибунка в довжину Дар'я Клішина.

Олімпіада пройде в Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва не стримала сліз на зустрічі з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути