середа, 01 липня 2015 14:21

Інопланетянин, космонавт і робот можуть стати талісманами Кубка світу в Росії

Інопланетянин, космонавт і робот можуть стати талісманами Кубка світу в Росії
Студенти російських художніх вузів зможуть запропонувати ескізи дизайну талісмана

Російські вболівальники вибрали 10 персонажів - кандидатів на роль талісмана Кубка світу з футболу-2018. У число претендентів увійшли амурський тигр, богатир, вовк, далекосхідний леопард, жар-птиця, інопланетянин, космонавт, кіт, ведмідь і робот, повідомляється на сайті Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Онлайн-опитування, в якому взяли участь близько 51 тисячі вболівальників, проводилося з 1 по 31 травня на цьому ресурсі. Тепер студенти російських художніх вузів, що беруть участь в проекті, зможуть запропонувати ескізи дизайну талісмана. Після підготовки начерків спеціальне журі визначить три найкращі роботи.

У фінальній частині кампанії, влітку 2016-го, три найкращих варіанти будуть виставлені на всеросійське голосування. Церемонія презентації офіційного талісману відбудеться в тому ж році.

Матчі КС-2018 мають пройти з 14 червня по 15 липня на 12 стадіонах в 11 містах Росії: Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, Нижньому Новгороді, Саранську, Калінінграді, Волгограді, Єкатеринбурзі, Самарі, Сочі і Ростові-на-Дону.

Зараз ви читаєте новину «Інопланетянин, космонавт і робот можуть стати талісманами Кубка світу в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути