четвер, 28 травня 2015 02:07

"І ще раз вітаю "Дніпро"! Чудовий суперник!" - наставник "Севільї"

"І ще раз вітаю "Дніпро"! Чудовий суперник!" - наставник "Севільї"
"Цей фінал грали дві команди, які заслужили на це" - Унаї Емері

Наставник "Севільї" Унаї Емері прийшов на свою прес-конференції після переможного фіналу Ліги Європи, коли на годиннику вже була дванадцята ночі. Іспанці обіграли "Дніпро" з рахунком 3:2.

"Я хотів би згадати свого батька. Не так давно він пішов з життя і сьогодні не зміг бути тут. Хочу подякувати всім вболівальникам. Ми дуже багато працювали, щоб здобути цей трофей.

Хочу привітати "Дніпро" і всіх вболівальників, які приїхали підтримати команду з усієї України. Дніпряни провели чудовий турнір. Вони багато працювали і заслужено грали у цій зустрічі.

Цей фінал грали дві команди, які заслужили на це. Команда арбітрів сьогодні була дуже хорошою. Вони дозволяли контактну гру, але в рамках правил. Обидві наші команди показували джентельменський футбол. Ще раз хочу привітати "Дніпро" з хорошою грою.

Ми знали, що будемо грати 90 хвилин. Ми були у різних ігрових ситуаціях. Коли ми пропустили гол, то знали, що треба зберігати спокій і продовжувати грати у свою гру, реалізовувати свої моменти. Я казав своїм гравцям, щоб вони боролися кожну секунду.

Наступний сезон? Зараз рано про це думати. Треба жити сьогоднішнім днем і насолодитися своїм успіхом. А через кілька днів ми вже зможемо поговорити про Лігу чемпіонів і наше майбутнє.

Я говорив з президентом клубу місяць тому. Скоро ми знову зустрінемося і обговоримо наступний сезон.

Радість, яку ми відчуваємо сьогодні, ми хочемо поділити з людьми. У житті бувають гіркі моменти, але футбол здатен приносити позитивні емоції.

Перемога у чемпіонаті Іспанії? Ми хочемо бути амбітними. Не дуже легко виграти Лігу Європи. Звичайно, нам хочеться більшого. Ми гратимемо у Лізі чемпіонів. Не легко виграти Ла Лігу, коли там грає "Реал", "Барселона" та "Атлетико". Але, у нас був дуже хороший сезон.

Крихов'як? Гжегож дуже вимогливий гравець. Він ніколи не зупиняється. Він хоче рости. Ми ним повністю задоволені. Він навіть грав з травмованим коліном і зламаним носом. Він зроблений з особливого матеріалу. Крихов'як може багато досягти.

"Севілья" - дуже вимогливий клуб. Вигравши вчетверте Лігу Європи, ми дуже зросли. Настане момент, коли певним гравцям доведеться піти. Ми будемо робити все, щоб м'яч продовжував котитися.

Бакка? Він хоче все більше і більше. Це можна назвати "голодом". Йому цікаві виклики. Він хоче стати найкращим гравцем сезону. Сьогодні він хотів виграти і все для цього зробив", - каже Емері.

Журналісти аплодують наставнику.

"Дякую! І ще раз вітаю "Дніпро"! Чудовий суперник!", - каже на прощання тренер "Севільї".

Зараз ви читаєте новину «"І ще раз вітаю "Дніпро"! Чудовий суперник!" - наставник "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути