Ексклюзиви
субота, 28 лютого 2015 14:23

"І "Динамо", і "Дніпру" треба заробити якомога більше грошей" — Грачов

"І "Динамо", і "Дніпру" треба заробити якомога більше грошей" — Грачов
shahta.org

Київське "Динамо" в 1/8 фіналу Ліги Європи зіграє з англійським "Евертоном". Суперником дніпропетровського "Дніпра" став амстердамський "Аякс".

"Жереб для українських команд виявився не кращим і не найгіршим", – коментує результати вчорашнього жеребкування Ліги Європи колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов.

"Не секрет, що англійські команди в Лізі Європи діляться на дві категорії: ті, що хочуть тут грати, і ті, що грати не хочуть, тому виставляють дублерів. "Евертон" із першої категорії, тому боротьба буде запеклою. В останніх турах чемпіонату Англії справи середнячка "Евертона" почали налагоджуватися. Розігрався зірковий форвард Лукаку. Звісно, ліверпульський клуб – не "Генгам". Якщо "Динамо" переможе, то можна буде говорити, що клуб повертається на свій рівень п'ятирічної давнини".

"Щодо перспектив "Дніпра, то вони мені бачаться більшими. "Аякс" нітрохи не кращий за іншу голландську команду – ПСВ, яку впевнено переміг "Зеніт". У клубів Бельгії, Голландії і Швейцарії приблизно один рівень. Зараз вони почали активно вилітати. Думаю, на черзі – "Аякс".

І це тому, що всі три наші єврокубкові бійці зараз виглядають упевнено. Зрештою, і "Динамо", і "Дніпру" треба не забувати про можливість заробити в цій Лізі Європи. У нинішніх важких умовах це додаткові можливості для всіх українських клубів без винятку", - зазначив Грачов.

Зараз ви читаєте новину «"І "Динамо", і "Дніпру" треба заробити якомога більше грошей" — Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути