пʼятниця, 27 березня 2015 02:19

"Хорошее поле. Мяч катается" - збірна України потренувалася на стадіоні у Севільї
10

Фото: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України провела тренування на полі "Рамон Санчес Пісхуан". У п'ятницю стадіон "Севільї" прийме матч відбору на Євро-2016 Іспанія — Україна.

Наші футболісти тренувалися після іспанської збірної. Відкритими для преси були лише перші 15 хвилин заняття. За цей час команда встигла небагато: пробіжка і кілька вправ. Коли почалося найцікавіше, журналістів попросили залишити чашу стадіону.

Очевидні такі речі: у наших хлопців гарний і бойовий настрій. Зокрема, дуже сподобалися слова захисника Артема Федецького на передматчевій прес-конференції. Футболіст зазначив, що синьо-жовтим потрібно зіграти агресивно в атаці і дати якнайменше простору супернику. А ще зізнався, що збірна України для нього була, є і буде номером один.

Також відзначимо хороший стан газону. Зокрема, один із тренерів під час розминки звернувся до гравців: "Хорошее поле. Мяч катается". Будемо сподіватися, це допоможе нашим гравцям показати свою найкращу гру.

Ще звернемо увагу, що без маніжок працювали Морозюк, Тимощук, Гусєв, Коноплянка, Ярмоленко, Безус, Федецький, Хачеріді, Зозуля, Ротань, Будковський, Кучер. Відповідно у маніжках займалися Гармаш, Бурда, Малиновський, Кравець, Рибалка, Ракицький, Степаненко, Олійник, Шевчук та Громов. Воротарі працювали окремо. Тож спіймали облизня ті, хто "за маніжками" розраховували визначити стартовий склад збірної України.

Додамо, що матч Іспанія — Україна пройде у Севільї вже у п'ятницю. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. У турнірній таблиці команди займають друге та третє місця відповідно. Іспанці випереджають нас завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів. За очками у нас рівність — по 9 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «"Хорошее поле. Мяч катается" - збірна України потренувалася на стадіоні у Севільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути