Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 16:26

Гвардіола потрапив у ДТП

Гвардіола потрапив у ДТП
Гвардіола та інший водій не постраждали mirror.co.uk

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола потрапив у ДТП, повідомляє The Daily Mirror. Аварія сталася у понеділок, 2 березня, але про неї стало відомо тільки зараз.

Наставник команди рухався по Мюнхену за кермом службового автомобіля Audi RS6. У якийсь момент 44-річний тренер не впорався з керуванням і врізався у машину, яка їхала попереду. Сам Гвардіола та інший водій не постраждали.

Незабаром на місце ДТП прибули поліцейські. Іспанський тренер, зберігаючи доброзичливий тон, дав їм необхідні пояснення. Також очевидці стверджують, що Гвардіола намагався залагодити конфлікт без втручання поліції, але дана інформація поки не підтверджена.

Гвардіола тренує "Баварію" з 2013 року. Разом з мюнхенцями він вигравав чемпіонат Німеччини, Кубок країни, клубну першість планети і Суперкубок УЄФА - 2013. Також іспанець є найтитулованішим тренером в історії каталонської "Барселони".

За чотири роки його роботи синьо-гранатові виграли 14 трофеїв, в тому числі два кубка Ліги чемпіонів і три чемпіонати Іспанії. У 2009 і 2011-му Хосеп визнавався кращим клубним тренером світу.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути