Ексклюзиви
субота, 22 листопада 2014 16:05

Граючий президент "Олімпіка" допоміг своїй команді обіграти "Іллічівець"

Граючий президент "Олімпіка" допоміг своїй команді обіграти "Іллічівець"
Гельзін розписався у воротах "Іллічівця". Фото: footboom.com

У матчі 13-го туру чемпіонату України з футболу донецький "Олімпік" у Києві обіграв маріупольський "Іллічівець" з рахунком 3: 2. Президент "Олімпіка" відзначився дебютним голом у матчах УПЛ, забивши у ворота маріупольського "Іллічівця", і став найстаршим бомбардиром в історії.

Вже на шостій хвилині помилка "Іллічівця" в обороні дозволила "Олімпіку" з першого удару по воротах забити гол. Кадімян вийшов на ударну позицію в штрафному і потужно і точно пробив у дальній кут.

Після цього господарі сіли в оборону і на 28-й хвилині "Іллічівець" зрівняв рахунок. Бутко прострілив з флангу, а Тотовицький спокійно переправив м'яч у ворота.

На 39-й хвилині маріупольці залишилися в меншості, після того як Кулач грубо пішов у підкат і отримав друге попередження. Донецькі футболісти перехопили інніціатіву і під завісу тайму президент "Олімпіка" вивів свою команду вперед. Після навісу з лівого флангу Гельзін, прийнявши м'яч на куті воротарського, пробив повз воротаря.

У другому таймі футболісти донецького клубу впевнено контролювали хід гри і забили третій гол. Тищенко замкнув фланговий навіс Іванова. Ймовірно вже святкуючи перемогу, підопічні Санжара розслабилися і пропустили на останніх секундах необов'язковий гол від маріупольців.

Ця перемога дозволила "Олімпіку" вийти на 5-е місце в турнірній таблиці (18 очок). "Іллічівець" з 3 пунктами передостанній.

Зараз ви читаєте новину «Граючий президент "Олімпіка" допоміг своїй команді обіграти "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути