Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 16:24

Гравець "Динамо" увійшов до списку найкращих гравців "Монпельє"

Гравець "Динамо" увійшов до списку найкращих гравців "Монпельє"
Беланда є вихованцем "Монпельє" footballtop.ru

Марокканський півзахисник "Динамо" Юнес Беланда увійшов до збірної найкращих гравців "Монпельє" за останні 40 років. На офіційному сайті клубу завершилося опитування, в ході якого вболівальники вибрали список найкращих гравців "паладинів" за 40 років існування команди після злиття футбольних клубів Montpellier-Littoral FC і AS Paillade в 1974 році.

У символічну збірну увійшли 3 голкіпера, 10 захисників, 10 півзахисників і 8 нападників, а їх тренером був обраний Рене Жирар, який очолював "Монпельє" в 2009-2013 роках. У списку, поряд з такими відомими іменами, як Лоран Блан, Ерік Кантона, Олів'є Жиру, знайшлося місце і для нинішнього футболіста київського "Динамо".

Беланда є вихованцем "Монпельє", в 2009 році Юнес підписав з "паладинами" свій перший професійний контракт. У сезоні 2011/12 він виграв з командою перший титул чемпіона Франції, забивши 12 м'ячів в 28 матчах Ліги 1.

Також Беланда є першим футболістом в історії "Монпельє", який відзначився голом у Лізі чемпіонів - в матчі проти "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Динамо" увійшов до списку найкращих гравців "Монпельє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути