Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2016 13:52

Гравець "Атлетіко" забив "Баварії" в стилі Мессі

Гравець "Атлетіко" забив "Баварії" в стилі Мессі
Сауль Ньігес. Фото: reuters.com

Гол півзахисника "Атлетіко" Сауля Ньігеса в ворота мюнхенської "Баварії" став окрасою першого півфінального матчу цих команд у Лізі чемпіонів. Шикарний прохід футболіста завершився витонченим і результативним ударом у ворота Мануеля Нойєра.

Цікаво, що цей хлопець міг би грати в "Реалі". Колись він був в академії "вершкових", але там йому страшенно не сподобалося.

"Дещо відбувалося за межами поля. У плані спорту все було чудово, але поза полем відбувалися речі, з якими важко впоратися 11-12-річній дитині. В мене крали бутси і їжу, карали за те, чого я не робив, і не допускали участі тренувань на два тижні. Хтось відправив лист тренеру, підписавшись моїм ім'ям. Я сказав, що це не мій лист, тому мені нема чого цим займатися. Я завжди вірив у себе і знав, що відхід з "Реала" - це ще не кінець світу, що я буду грати десь", - сказав Сауль. В результаті став зіркою в команді, яка є ворогом "Реала".

Англійські клуби вже відправляють "Атлетіко" пропозиції по трансферу Сауля. Відомо, що мадридці відмовилися продати 21-річного гравця молодіжної збірної Іспанії за 30 млн євро.

Сам футболіст каже, що волів би залишитися в мадридському клубі: "Я хотів би залишитися в "Атлетіко" назавжди. Цей клуб дав мені все. Це мій будинок. Якщо б мені запропонували довічний контракт, я був би радий грати за "Атлетіко", поки можу пересувати ноги. Хочу відплатити за довіру і те, що клуб зробив для мене".

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Атлетіко" забив "Баварії" в стилі Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути