четвер, 21 травня 2015 12:47

"Гімн Канади - це взагалі не хіт" - Іван Ургант потроллив російських хокеїстів після фіналу ЧС-2015

"Гімн Канади - це взагалі не хіт" - Іван Ургант потроллив російських хокеїстів після фіналу ЧС-2015
Іван Ургант. Фото: aif.ru

Відомий телеведучий Іван Ургант в ефірі телешоу на "Першому каналі" "Вечірній Ургант" прокоментував виступ збірної Росії на ЧС-2015.

"У будь-якому випадку дякуємо нашим хокеїстам. Фінал Росія - Канада. Чекали всі, прикраса чемпіонату. Правда, цього року прикраса більше була схожа на біжутерію. Але інтерес до фіналу був таким, що в нас уся країна акумулюється, збирається, і всі біжать до телевізорів. Ось Сергій Полонський прилетів з Камбоджі спеціально подивитися гру (не аплодує, поки не було суду). Популярна телеведуча Вікторія Лопирєва заради хокеїстів розлучилася з футболістом. Все, пішла від чоловіка. Весілля начальника чеченського РУВС відсвяткували на вісім років раніше, щоб встигнути до гри. Ракета "Протон" не захотіла летіти, поки не подивиться фінал". - сказав він.

"А чому наші хокеїсти пішли з майданчика, не вислухавши гімн Канади? Це дуже хороше запитання. В нас дуже багато хлопців грають в НХЛ. Вони сказали: "Ми вже багато разів чули цю пісню. Це взагалі не хіт". Як можна стояти на льоду, коли по Першому каналу вже йде фільм Михайла Ханеке "Любов"? І в головних ролях Жан-Луї Трентіньян, Емманюель Ріва і, як сказав голкіпер Бобровський, не будемо забувати про Ізабель Юппер. І вони пішли дивитися фільм".

"Ніхто не буде дорікати наших хлопців у тому, що вони не виклалися по повній. Вони подарували нам чудовий хокейний тиждень. Ми вдячні нашим хлопцям. І про це говорить факт, скільки людей приїхало в аеропорт зустрічати нашу збірну, коли вони прилетіли у "Внуково", - сказав Ургант.

Нагадаємо, збірна Росії розгромно програла команді Канади у фіналі ЧС з хокею.

Під час церемонії нагородження російські хокеїсти покинули лід перед виконанням гімну Канади.

Зараз ви читаєте новину «"Гімн Канади - це взагалі не хіт" - Іван Ургант потроллив російських хокеїстів після фіналу ЧС-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути