Ексклюзиви
субота, 25 лютого 2017 19:44

Форвард "Олександрії" забив 4 м'ячі в одному матчі

Форвард "Олександрії" забив 4 м'ячі в одному матчі
Станіслав Куліш

В Олександрії завершився матч 19-го туру української футбольної прем'єр-ліги. "Олександрія" розгромила луцьку "Волинь". Гра завершилася з рахунком 6:0.

"Олександрія" з самого початку матчу заволоділа перевагою і ще в першому таймі забила три голи. На 15-й хвилині рахунок точним ударом з пенальті відкрив Василь Грицук. Він завдав сильний удар у лівий від себе кут, коли воротар Кічак стрибав у протилежний.

На 27-й хвилині Станіслав Куліш збільшив перевагу своєї команди. Після прострілу Чорнія м'яч потрапив до Кулішу, який в дотик спрямував у дальній кут, і від штанги м'яч закотився у ворота. Наприкінці тайму гол у свої ворота забив Дмитро Задерецький.

Після перерви, на 70-й хвилині, Леонов справа увірвався в штрафний майданчик, прострілив у воротарський майданчик, а там Куліш п'ятою переправив м'яч у ворота. На 88-й хвилині Куліш зробив хет-трик. А на 90-й хвилині він оформив покер, встановивши остаточний рахунок.

Олександрія - Волинь 6:0 (3:0, 3:0)

Голи: 1:0 - 15, пенальті Грицук, 2:0 - 27 Куліш, 3:0 - 45 Козак, 4:0 - 70 Куліш, 5:0 - 88 Куліш, 6:0 - 90 Куліш.

Олександрія - Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик (Бондаренко, 78), Цуріков, Грицук (Леонов, 63), Огиря, Банада, Черній (Старенький, 70), Козак, Куліш.

Волинь - Кічак, Мелінішін (Горопевшек, 74), Никитюк (Чепелюк, 40), Логінов, Романюк, Задерецький, Тетеренко, Мемешев (Ляшенко, 81), Дудик, Діденко, Петров.

Попередження: Діденко (44), Чепелюк (45), Задерецький (79).

Вилучення: Діденко (75).

Сьогодні "Зоря" програла на своєму полі у центральному матчі туру київському "Динамо" з рахунком 1:2. Донецький "Олімпік" і "Сталь" з Кам'янського зіграли внічию — 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Олександрії" забив 4 м'ячі в одному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути