Ексклюзиви
неділя, 26 червня 2016 14:41

Фонсека багато уваги приділяє грі в обороні - Матвієнко

Фонсека багато уваги приділяє грі в обороні - Матвієнко

Донецький "Шахтар" продовжує підготовку до сезону. "Гірники" провели тренування на стадіоні у Де-Лютте. Більшу частину заняття Паулу Фонсека присвятив вправам з організації гри у нападі. Футболісти вивчали різні варіанти розвитку атаки. Наприкінці команда попрацювала над розіграшем стандартних положень.

"У таку погоду легше тренуватися, - каже захисник "Шахтаря" Микола Матвієнко. - Головне - щоб поля справлялися з навантаженнями. Підготовка проходить по-новому. Хоча для мене великих складнощів немає. Я сім років був в Академії. За схожою методикою ми працювали в дублі з Мігелем Кардосо. З новинок: перед кожним тренуванням робимо силові вправи на м'язи плечового пояса і ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вирушив на збір до Нідерландів

Також Паулу Фонсека багато уваги приділяє грі в обороні. Всі чекаємо другого матчу на зборі. Буде ще одна можливість проявити себе. Через поєдинки завжди цікавіше і легше набирати форму".

Нагадаємо, сьогодні "Шахтар" зустрінеться з "Меппеном". Гра пройде у Німеччині на стадіоні MEP-Arena. Початок о 15:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека багато уваги приділяє грі в обороні - Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути