Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 15:28

Фоменко боїться, щоб його футболісти не перевтомилися уже в березні

Фоменко боїться, щоб його футболісти не перевтомилися уже в березні
"Матчи наших команд в Лиге чемпионов и в Лиге Европы мне понравились" - Фоменко news-kp.com

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко прокоментував перенесення 18-го туру УПЛ на пізніший термін у зв'язку з підготовкою до матчу зі збірною Іспанії.

"Після того як клубам прем'єр-ліги було запропоновано розглянути можливий варіант перенесення 18-го туру на інший день, щоб раніше зібрати збірну, я припускав, що з їхнього боку можлива відмова і нітрохи цьому не здивувався. Але чому вони так вирішили, це вже питання до клубів. Тому було прийнято рішення звернутися до Виконкому з проханням скорегувати календар. Довелося використовувати всі можливості для того, щоб національна команда могла зібратися раніше для більш якісної підготовки не тільки, до речі, до гри з Іспанією, але й потім до матчу проти Люксембургу . Виконком прийняв важливе і правильне рішення, хоча нічого дивного в цьому немає", - заявив Михайло Фоменко

"Таким чином, ми отримаємо можливість розпочати підготовку до гри з іспанцями вже з 21-го березня. На мій погляд, це правильне рішення, оскільки на футболістів клубів, які беруть участь в єврокубках дійсно випадає велике навантаження. До слова, можу сказати, що матчі наших команд в Лізі чемпіонів і в Лізі Європи мені сподобалися. Якщо завдання виконуються, значить, це добре. На мій погляд, українці у складі "Динамо", "Шахтаря" і "Дніпра" виглядали в цих іграх добре і вже підходять до оптимальної форми. Найголовніше, щоб перед прибуттям до збірної у нас було менше кадрових проблем і всі були здорові", - резюмував головний тренер збірної.

Нагадаємо, згідно з рішенням ФФУ, базовим днем 18-го туру стане четверте квітня, решта тури будуть зрушені на тиждень. Фінал Кубка України відбудеться четвертого червня, а не 30 травня, як планувалося раніше.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко боїться, щоб його футболісти не перевтомилися уже в березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути