четвер, 03 вересня 2015 23:24

ФФУ оскаржить дискваліфікацію "Арени Львів"
6

Фото: Ірина КОЗЮПА

Федерація футболу України збирається подати протест у ФІФА на дискваліфікацію "Арени Львів". Стадіон покарали після матчу Україна — Сан-Марино за вияви нацизму та расизму на трибунах. Таким чином Львів позбавили матчів відбору на Кубок світу-2018.

Але при цьому матчі кваліфікації Євро-2016 проводити на "Арені Львів" можна. І 5 вересня у Львові Україна прийме Білорусь. Від цього матчу багато залежить. Про це сьогодні повідомили президент ФФУ Андрій Павелко та виконавчий директор федерації Володимир Генінсон. Функціонери спілкувалися з пресою після засідання виконкому організації.

"Арена Львів" вже прийняла три матчі і пройшли вони досить успішно. Скоро нас чекає четвертий поєдинок на цьому стадіоні. Якщо все пройде спокійно, то у нас буде з чим йти у ФІФА. На цій зустрічі будуть присутні два спостерігачі від УЄФА, тому дуже важливо успішно його провести", - каже Генінсон.

Павелко зазначив, що ультрас збірних зіграють між собою.

"Нам дуже важлива підтримка нашого 12-го гравця. Сьогодні вечером відвідаємо табір збірної України і поговоримо з футболістами. На команду чекають вирішальні поєдинки відбору".

Також президент ФФУ повідомив, що проект "антикорупційного" закону на наступному пленарному тижні буде винесено на голосування у першому читанні.

"Сподіваюся, у зацікавлених депутатів не буде можливості відтягнути його прийняття або зняти з порядку денного. Такі спроби будемо вважати бажанням зірвати прийняття закону", - каже Павелко.

Додамо, що черговий Конгрес ФФУ відбудеться 11 березня 2016 року у Будинку футболу.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ оскаржить дискваліфікацію "Арени Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути