Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2014 17:55

Фанати "Габали" зустріли Григорчука українським банером
3

Фото: azerisport.com

Вболівальники азербайджанської "Габали" постаралися максимально тепло привітати Романа Григорчука, який підписав контракт з їх клубом на півтора року. На матчі "Габала" - "Інтер" на фанатській трибуні був розгорнутий банер з українськими словами.

Нагадаємо, Григорчук офіційно приступить до виконання своїх обов'язків з 1 січня, а поки придивляється до нової команди.

"Габала - маленьке місто, але тут є все, що необхідно для розвитку футбольного клубу, - розповів Григорчук в інтерв'ю "СЭ в Украине". - Це і симпатичний сучасний стадіон, і комфортабельні готелі для гравців, і добре обладнана база, і прекрасна дитяча академія. Люди, які все це зробили для місцевого футболу і не збираються на цьому зупинятися, викликають величезну повагу.

Я дуже високо ціную своїх попередників - і Юрія Павловича Сьоміна, і Дорінела Мунтяну. І мені б не хотілося так чи інакше оцінювати їх роботу. Значно доречніше говорити про те, якою я бачу гру своєї нової команди. Маю намір розвивати напрями, позначені в попередніх клубах - "Дінабургу", "Вентспілсі", запорізькому "Металурзі" і, природно, в "Чорноморці".

Не приховую: є бажання підсилити "Габалу" українськими футболістами. Але прізвища цих людей поки називати не буду," - сказав Григорчук.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Габали" зустріли Григорчука українським банером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути