Ексклюзиви
четвер, 16 травня 2013 11:33

Фанати "Челсі" святкували перемогу у Лізі Європи до четвертої години ранку

Фанати "Челсі" святкували перемогу у Лізі Європи до четвертої години ранку
Вболівальники "Челсі" перед початком фіналу Ліги Європи ФОТО: Gazeta.ua

Лондонський "Челсі" з рекордами виграв Лігу Європи. Матч проти португальської "Бенфіки" закінчився з рахунком 2:1. Вирішальний гол на 93-й хвилині забив Браніслав Іванович.

Пропонуємо вам ще кілька цікавих штрихів, які вдалося помітити після закінчення матчу.

На допінг-контроль від "Челсі" пішов автор першого голу у матчі Фернандо Торрес. Нападник зовсім не виглядав щасливим, відкриваючи двері кімнати для допінг-контролю. А от лікар команди Єва Карнейро просто таки сяяла від щастя і посміхалася всім навколо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Амстердам Арена" готується прийняти фінал Ліги Європи

Взагалі персонал клубу та представники тренерського штабу "висіли" на телефонах, поки Рафаель Бенітес та гравці команди спілкувалися з журналістами. Тренер воротарів "Челсі" емоційно з кимось розмовляв по телефону, тримаючи в руці запалену сигарету.

Навколо стадіону земля була встелена сміттям. Потрібно було уважно дивитися під ноги, щоб не зачепитися за якусь бляшанку. До речі, на стадіоні не продавали алкогольних напоїв. Пиво і те було безалкогольним.

При виході зі стадіону віп-гостей поєдинку зустрічали колекціонари, які слізно просили віддати їм квитки на пам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Амстердам Арені" розклали прапори "Челсі"

У метро безмежно щасливі фанати "Челсі" травили розчарованих вболівальників "Бенфіки". Переможці скандували "Іванович", "Рауль Мейрелеш" (виступав за "Порту" - головного суперника "Бенфіки" у чемпіонаті Португалії) та ще багато чого. До сутичок не доходила. Все було у рамках пристойності. Вболівальники "Бенфіки" заїдали своє розчарування у фаст-фудах.

"Ми святкували перемогу до четвертої години ранку, - розповів під час сніданку у готелі вболівальник "Челсі". - У першому таймі ми грали погано, у нас нічого не виходило. У "Бенфіки" було більше гострих моментів. Але після перерви ми стали виглядати краще. Дуже сподобалась атмосфера на стадіоні. Фінал справді вдався", - з посмішкою сказав англієць.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Челсі" святкували перемогу у Лізі Європи до четвертої години ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути