вівторок, 07 липня 2015 16:40

Етап "Тур де Франс" припинили через "криваве доміно" на трасі

Моторошний інцидент стався під час третього етапу велогонки "Тур де Франс". У масовому завалі на трасі між бельгійськими містами Анвер та Уї опинилися більше 20 велогонщиків.

В результаті аварії етап був припинений. У лікарні опинилися француз Вільям Бонні, нідерландець Том Дюмулен, австралієць Саймон Герранс і росіянин Дмитро Козончук. А швейцарець Фабіан Канчеллара, який лідирував до зіткнення, після завалу продовжив гонку. Однак через болі в нозі зійшов з дистанції.

Аварія сталася в той момент, коли гонщики рухалися по трасі зі швидкістю близько 50 км/год. У правій частині пелотону один з велосипедистів впав, а на нього налетіли ті, хто їхав позаду і не встиг ухилитися. Причини падіння першого гонщика з'ясовуються.

 

Гонка була припинена, після чого організатори призначили рестарт. У підсумку переможцем етапу став іспанець Хоакім Родрігес з Team Katusha. Загальний залік очолив британець Крістофер Фрум з Team Sky.

Цей завал вже назвали одним їх найгірших в історії "Тур де Франс".

Зараз ви читаєте новину «Етап "Тур де Франс" припинили через "криваве доміно" на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути