пʼятниця, 24 квітня 2015 16:32

Емоційний забіг Маркевича: такого наставника "Дніпра" ви ще не бачили

Емоційний забіг Маркевича: такого наставника "Дніпра" ви ще не бачили
Мирон Маркевич fcdnipro.ua

У четвер "Дніпро" вперше у своїй історії пробився у півфінал Ліги Європи. У Києві у важкому поєдинку дніпропетровці переграли "Брюгге".

Долю всього протистояння вирішив Євген Шахов, який забив єдиний гол на 82-й хвилині. Завжди спокійний Мирон Маркевич цього разу стримувати емоції не став.

Додамо, що сьогодні у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні пройшло жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи. "Дніпро" зіграє з "Наполі", перший матч команда Мирона Маркевича проведе на виїзді.

"Сила і майстерність італійських команд відомі. "Наполі" - сильний суперник. Власне, на цій стадії вже всі команди такого рівня. У чвертьфіналі неаполітанці обіграли дуже сильний "Вольфсбург". Це багато про що говорить.

Але будемо готуватися, вивчати особливості суперника. Буде цікаво зіграти з такою командою. Ніякої боязні у нас немає, та й взагалі на таких стадіях турніру потрібно вже виходити спокійно і грати з упевненістю у своїх силах", - сказав Маркевич офіційному сайту "Дніпра".

Зараз ви читаєте новину «Емоційний забіг Маркевича: такого наставника "Дніпра" ви ще не бачили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути