Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2014 18:50

Екс-наставник "Челсі" помер у 82 роки

Екс-наставник "Челсі" помер у 82 роки
Фото: chelseafc.com

Колишній головний тренер лондонського футбольного клубу "Челсі" Джон Ніл помер у понеділок, 24 листопада. Йому було 82 роки. Про це повідомляє офіційний сайт англійської команди.

"Джон Ніл назавжди залишиться в серцях уболівальників "Челсі" тренером, який зумів вивести нашу команду з найглибшої кризи в її історії", - йдеться в заяві клубу.

Ніл очолив "Челсі" в 1981 році, коли команда виступала у другому за силою дивізіоні чемпіонату Англії. Спеціаліст зумів вивести "синіх" у прем'єр-лігу, де в сезоні-1984/85 "аристократи" фінішували на шостому місці. У тому ж році Ніл був змушений залишити посаду головного тренера "Челсі" за станом здоров'я. Після відставки він залишився в раді директорів клубу.

Протягом тренерської кар'єри Ніл також працював з "Рексемом" і "Міддлсбро". В якості футболіста він виступав за такі клуби, як "Халл Сіті", "Суіндон Таун", "Астон Вілла" і "Саутенд Юнайтед".

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник "Челсі" помер у 82 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути