четвер, 24 квітня 2014 16:11

Екс-футболіста "Шахтаря" і збірної України хочуть виселити з квартири
3

Фото: championat.com

Колишній футболіст донецького "Шахтаря", лісабонського "Спортинга" і збірної України Сергій Щербаков ризикує залишитися без даху над головою. За словами джерел, знайомих з ситуацією, колишня дружина Щербакова намагається незаконно виселити його з квартири в Москві, де він прописаний. Робить це, створюючи нестерпні умови для проживання.

Щербаков - інвалід 1- ї групи і може пересуватися по квартирі тільки на спеціальній колясці. Але за дорученням колишньої дружини в квартиру завезли бетонні блоки, знятий унітаз, відключено холодне і гаряче водопостачання, перерізана подача електроенергії. Щербаков побоюється залишати квартиру через те, що за час його відсутності на вхідних дверях можуть змінити замки.

Неодноразові звернення до дільничного і скарги в муніципалітет виявилися безплідними. Зневірений футболіст вивісив на балкон плакат з написом: "Я інвалід 1-ї групи, мене виживають!"

Подробиці ситуації будуть висвітлені на Першому каналі в програмі "Людина і закон" найближчим часом.

У 1992-1993 роках Щербаков провів 25 матчів за "Спортинг" і забив п'ять м'ячів. Закінчив кар'єру в 22 роки, коли в грудні 1993 року потрапив у автомобільну аварію, перебуваючи за кермом у нетверезому стані. Останнім часом працював тренером-селекціонером "Локомотива".

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіста "Шахтаря" і збірної України хочуть виселити з квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути